LittleBigPlanetarium - LittleBigPlanet Forum: Chat Loading Issues - LittleBigPlanetarium - LittleBigPlanet Forum

Jump to content

  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Chat Loading Issues
Rate Topic: ***** 2 Votes

#1 User is offline   bagheadinc 

  • Sacks, Bags, and Rock & Roll
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,237
  • Joined: 02-March 11
  • LocationMaryland
  • PSN:bagheadinc

Posted 30 May 2011 - 12:41 PM

As some may know, we've been having various issues with the chat as of late. Today I have gotten many reports of people being either unable to get into the chat (getting an error before the chat ever loads) or the chat coming up but no text loading. A support ticket has been sent into Invision Power, but I would like to get some incidents recorded should IP ask for examples.

So if you have any issues getting into the chat, please reply to this thread with the following information:

Issue: Put something along the lines of Chat starting, but not loading text. or Chat not starting, getting error message
Error Message: If you get an error message, please copy and paste it here. Or if you didn't get a chance to copy it, let me know if it started with C-START[0]
Time: List the approximate time this happened to you, please include timezone
Attempts: How many times did you attempt to login before it finally let you in (if it did at all).
Browser: List what web browser (and version number) you are using.
OS: List what operating system you are using.

Thanks everyone for their patience and assistance while we are working through this issue.
Posted Image
2

#2 User is offline   vezonfan01 

  • View blog
  • Group: Members
  • Posts: 86
  • Joined: 10-April 11
  • PSN:vezonfan01

Posted 30 May 2011 - 12:43 PM

Thank you for explaining the problem :3
1

#3 User is offline   OmegaSlayer 

  • Puppy
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 31-January 11

Posted 30 May 2011 - 12:53 PM

Yes, I had the problem multiple times
0

#4 User is offline   UberorbPS 

  • U&O Industries
  • View blog
  • Group: Members
  • Posts: 25
  • Joined: 17-May 11
  • LocationMinnesota
  • PSN:UberorbPS

Posted 31 May 2011 - 12:41 PM

Along with multiple C-start[0] errors whenever I try to load the chat, I am having this issue:

Issue: When I log in, I get a message saying I failed to log in, but I am logged in
Error Message [#10193]
Time:11:05 and 1:30 GMT-6
Attempts 2
Browser Firefox
OS Windows XP professional

Edit: as of 1:45 GMT-6, I can NOT load the chat at all and keep getting a [#CSTART-0] error on both Firefox and Internet Explorer everytime I try and join.

Hope this helps - Uberorb
Uberorb2

Posted Image
3

#5 User is offline   Silver39 

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-May 11

Posted 31 May 2011 - 08:55 PM

Issue: Chat did not start. Also, chat did not load new text when it did start.
Error Message: None.
Time: 9:45 P.M. U.S. Central Time (Chat would not start) 12:00 A.M. U.S. Central Time (Chat would not start and Chat would not load new text)
Attempts: In both occasions, twice.
Browser: Internet Explorer 7
OS: Windows Vista Home Premium
Posted Image
1

#6 User is offline   bagheadinc 

  • Sacks, Bags, and Rock & Roll
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,237
  • Joined: 02-March 11
  • LocationMaryland
  • PSN:bagheadinc

Posted 02 June 2011 - 02:04 AM

Hrmmm...new error.

Issue: Chat not starting, getting error message
Error Message: [#CSTART-6] The IP.Chat room limit has been reached. You will not be able to join the chat room until some users first leave.
Time: 4:00 AM EST
Browser: Chrome
OS: Windows 7
Posted Image
0

#7 User is offline   Random 

  • Man-Man
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 22-January 11
  • LocationEverywhere
  • PSN:randomperson3459

Posted 15 June 2011 - 06:58 PM

Issue: Not letting me in at all.
Error Message: It started with C-START[0]. Told me error when loading, notify admin.
Time: 9 PM EST
Attempts: 5, didn't get in
Browser: IE 8
OS: Windows 7
Part of the 12 Days of Christmas Project

Levels
*12DOC* Coco Cavern *Spotlighted!*

Random's PSP Reviews
0

#8 User is offline   Scrambs 

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 01-May 11
  • PSN:Scrambs

Posted 15 June 2011 - 07:27 PM

hey, i keep getting this:

An Error Occurred
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

[#CSTART-0] There was an error connecting with the chat room. Please notify an administrator.

i am using google chrome.
0

#9 User is offline   calyst_aayla 

  • steampunk queen
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 202
  • Joined: 01-April 11
  • LocationUK
  • PSN:Calyst_aayla

Posted 23 June 2011 - 04:12 PM

hi, i got the c-start msg again, it says failed to load or chat room full?


[#CSTART-6] The IP.Chat room limit has been reached. You will not be able to join the chat room until some users first leave.

is one of the msgs, but on the top it only says theres 9 ppl on there


[#CSTART-0] There was an error connecting with the chat room. Please notify an administrator.

this msg too
0

#10 User is offline   bagheadinc 

  • Sacks, Bags, and Rock & Roll
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,237
  • Joined: 02-March 11
  • LocationMaryland
  • PSN:bagheadinc

Posted 23 June 2011 - 04:20 PM

Val just messaged me about the same issue. I am looking into it.
Posted Image
0

#11 User is offline   branvin63 

  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 22-June 11
  • PSN:branvin63

Posted 27 June 2011 - 03:01 AM

:very_nervous: i haven't got any error on this forum ! i hope people will be ok!!
hii!!
0

#12 User is offline   Super_Dork_42 

  • Brony
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 04-March 11
  • LocationIn the arms of a beautiful woman. Your mother.
  • PSN:Super_Dork_42

Posted 03 July 2011 - 11:20 PM

I got "[#CSTART-6] The IP.Chat room limit has been reached. You will not be able to join the chat room until some users first leave." like seven or 8 times in a row. There were only 8 people on there and I know it can hold at least 29 people, since I have been in there when there were that many before.
My Sig by Adenralumdan!
Superavatar by TheZimInvader (crowned now) and animated by Rhyfelwr, all of LBPC!
0

#13 User is offline   OmegaSlayer 

  • Puppy
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 31-January 11

Posted 13 July 2011 - 11:48 PM

Trying to load the chat and this is the page where I'm being redirected
http://www.littlebig....php?app=ipchat
where only a pic about survivor? is shown

Posted Image

As you can see, it happens using Chrome
0

#14 User is offline   mrsupercomputer 

  • Shiny
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 310
  • Joined: 04-January 11
  • LocationSt. Louis
  • PSN:mrsupercomputer

Posted 14 July 2011 - 04:00 PM

Are you still having this problem? I'm using Chrome and I can access the chat just fine.
0

#15 User is offline   bagheadinc 

  • Sacks, Bags, and Rock & Roll
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,237
  • Joined: 02-March 11
  • LocationMaryland
  • PSN:bagheadinc

Posted 14 July 2011 - 04:57 PM

Strange, I don't get this issue either...I don't even know where that would come from?
Posted Image
0

#16 User is offline   OmegaSlayer 

  • Puppy
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 31-January 11

Posted 14 July 2011 - 11:50 PM

Yes, I have this even today, though no problem with Firefox or Explorer.
Really strange stuff.
I even copied/pasted the link from Google to Explorer bar and viceversa, just to see if it was a bad re-direct.
And obviously I cleaned the cache.
Still, even today, same problem.
0

#17 User is offline   bagheadinc 

  • Sacks, Bags, and Rock & Roll
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Posts: 1,237
  • Joined: 02-March 11
  • LocationMaryland
  • PSN:bagheadinc

Posted 15 July 2011 - 07:54 AM

I'll look into it, but I'm not sure what I'll be able to find out, since I am currently unable to recreate it on any browsers. Very strange.
Posted Image
0

#18 User is offline   ZeusInTraining 

  • View blog
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 198
  • Joined: 15-June 11
  • LocationOn the Create Moon
  • PSN:ZeusInTraining

Posted 21 July 2011 - 04:15 PM

Issue: Error Message
Error Message: C-START[0]
Time: 3:25 PM (Eastern US)
Attempts: I tried twice then it finally let me in
Browser: Opera Internet Browser v11.10
OS: Windows 7 Pro
Posted Image

Check out the Creator's Toolkit! Run by the great Toolkit Team!

Karting levels : Rainbow Mountains!

FACTORY 1A : 1st Floor - 2nd Floor - 3rd Floor : Part 1

Other levels : Star Command : Alien Defence - [Wiki] Have you ever...? - Through Winter Valley!
1

#19 User is offline   alaskadawnLBP 

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 24-August 11
  • LocationAlaska
  • PSN:alaskadawn

Posted 24 August 2011 - 01:04 PM

When I press I agree on the bottom of the Terms and Conditions (or whatever) for the chat, it brings me to the top of the page and Nothing happens.
0

#20 User is offline   WhiteWolf_LBP 

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 07-June 11
  • LocationPennsylvania, USA
  • PSN:WhiteWolf_LBP

Posted 15 September 2011 - 08:33 PM

It keeps telling me I have been kicked from the chat. Why? Plz help.
0

  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users